ما در اینجا سعی داریم تا کامل ترین منبع اطلاعاتی از معایب چسب کاشی و سرامیک پودری را برایتان را گرد آوریم. در اینجا از ابتدا به بررسی و مقایسه میان محصولات برندهای تولید کننده میپردازیم، به تمامی سوالات در این زمینه پاسخ میدهیم، فرمول ساخت محصول چسب کاشی و سرامیک را مورد بررسی قرارداده و در ادامه به بررسی ناگفته های این صنعت و چند مورد دیگر میپردازیم. در این مقاله شما نکات و مراحلی را برای اولین بار مشاهده خواهید کرد که پاسخگوی ۱۰۰٪ نیازهای شما میباشد. شما با مطالعه این مقاله تبدیل به یک متخصص در حوضه چسب کاشی و سرامیک خواهید شد که این امر در انتخاب هوشمندانه یک محصول چسب کاشی و سرامیک بسیار موثر است
به کامل ترین منبع اطلاعاتی آموزشی چسب چسب کاشی و سرامیک پودری خوش آمدید. در انتهای این مقاله شما با صفر تا صد چسب کاشی و سرامیک آشنا شده و به راحتی میتوانید یک خرید هوشمندانه و انتخابی برتر در میان برندهای تولید کننده چسب کاشی و سرامیک موجود در بازار داشته باشید. انتخاب محصول باکیفیت و کارآمد به نسبت پروژه و کار شما بسیار مهم است، این که بدانید کدام محصول را انتخاب کنید چه در فروش و چه در مصرف حائز اهمیت میباشد. برای مثال زمانی که در پروژه ساختمانی تان قصد استفاده از چسب کاشی پودری را دارید، دانستن اینکه کدام محصول برای فضای موردنظر شما مناسب است میتواند در زمان و در هزینه، موجب افزایش سرعت میشود. پیش آمده که در پروژه های ساختمانی، افراد به علت عدم دانش کافی در ارتباط با محصول خریداری شده، چسب کاشی تک جزئی را بر روی دیوار کار کردهاند که پس از مدت کوتاهی کاشی از جای خود کنده شده و به زمین افتاده است. البته اگر با این اصطلاحات هنوز آشنایی ندارید هیچ نگران نباشید؛ زیرا که ما در این مقاله از صفر تا صد این صنعت را برای شما شرح میدهیم تا تمامی افراد با دانش های متفاوت بتوانند از محتوای آن بهره مند شوند.
از رومولو بخواهید : اجازه دهید از همان ابتدا این مسئله را با شما در میان بگذارم؛ درواقع در طی این مقاله شما مطالبی را مطالعه خواهید کرد که تمامی ناگفته ها از دنیای چسب کاشی و سرامیک میباشد، مطمئناً هیچ یک از آن دسته تولید کنندگان متریال ساختمانی که محصول بی کیفیت روانه بازار میکنند از اینکه این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده ایم خوشحال نخواهند شد ولیکن مجموعه رومولو وظیفه خود دانسته تا این اطلاعات را بصورت کاملا رایگان در اختیار عموم قرار دهد؛ درواقع شما باید از کیفیت محصولی که خریداری میکنید مطلع باشید و بدانید که آیا محصولی که قصد خرید آنرا دارید واقعا همان محصولی است که به شما معرفی میشود ؟!
مجموعه رومولو از سال ۱۳۹۷ برای اولین بار در ایران و خاورمیانه اقدام به تولید مصالح ساختمانی یونیزه تحت لیسانس اروپا نموده است. این امر در افزایش درجه کیفی محصول بسیار دخیل بوده و کیفیت متریال تولید شده را تا ۳پله ارتقاء میبخشد. که حجم مصرف محصول چسب کاشی و سرامیک شما در طی یک پروژه بسیار کاهش مییابد؛ یعنی اگر درحالت عادی سطح زیرین یک سنگ نما به ۴لایه چسب و ۱۲ساعت زمان برای خشک شدن بر روی سطح نیاز داشته باشد، با محصول یونیزه شده این ارقام به نصف یا حتی در برخی شرایط آب و هوایی به کمتر از نصف میرسد که این علت اصلی کاهش قیمت محصول مصرف شده، کاهش وزن ساختمان و کاهش هزینه کارگر میشود.
معایب چسب کاشی و سرامیک پودری چیست ؟!
چسب های کاشی و سرامیک یکی دیگر از دستاوردهای نوین در صنعت سازه های ساختمانی است که امروزه در بسیاری پروژههای کوچک و بزرگ از آن به جای ملاتهای استفاده میکنند؛ کاربرد آن بسیار راحت تر بوده و به گونهای یک نوع ملات آماده جهت چسباندن کاشی و سرامیک بر روی سطوح مختلف میباشد. چسب های کاشی و سرامیک در انواع مدل های مختلف توسط تولیدکنندگان بسیاری عرضه میشود که هرکدام بسته به نوع مدل، قیمت، کیفیت و توانایی چسباندن کاشی و سرامیک های مختلف را بر روی انواع سطوح دارند.
با رشد و پیشرفت تکنولوژی طی سالهای اخیر صنایع مختلف دچار دگرگونی شدیدی شدند. برای مثال برای سهولت، امنیت و آرامش بشر در حین تردد جادهای، تکنولوژی ماشینهای هوشمند خودران روانه بازار شد و چندین مثال که تحولات صنایع را به لطف پیشرفت تکنولوژی در جهان نشان میدهد. صنعت ساختمان و سازه های ساختمانی نیز از این رشد جا نمانده و روز به روز دچار تحولات بسیار عظیمی در جهان میشود. درحال حاضر به لطف سازه های مکانیکی دسترسی به بالاترین و دورترین نقاط برج ها برای تعمیر و نگهداری بسیار راحت شده است و یا دیگر با وجود چسب های عایق بندی نیازی به تخریب دیوار برای لوله ترکیده زیر ایزوگام نیست؛ چون پایه چسب عایق بندی همان آب است که به راحتی با یکدست اسید پاک شده و مجدد به سهولت تمام پس از تعمیر لوله مایع عایق بندی قابل اجراست. یکی دیگر از بخش های صنعت ساختمانی که دچار تحول و رشد بسیار شده است، بخش مربوط به چسب کاشی و سرامیک است.
معایب انواع چسب کاشی و سرامیک پودری :
ابتدایی ترین بحثی که باید در این مقاله به آن بپردازیم انواع چسب های کاشی و سرامیک هستند. شاید ندانید ولی اگر شما در یک مرحله قصد کار کردن سنگ پرسلانی را بر روی نمای دیوار ساختمان خود داشته باشید و در مرحله دیگر بخواهید موزائیک را بر روی کف زمین کار کنید در دو حالت بوجود آمده به دو چسب با خصوصیات متفاوت نیاز دارید. همچنین این امر برای ترمیم، بازسازی و نوسازی نیز مطرح است.
- چسب کاشی پودری
- چسب کاشی خمیری
در حالت کلی چسب های کاشی و سرامیک به دو دسته پودری و خمیری تقسیم بندی میشوند. تفکیک کاربرد این دو از هم بسیار ساده است، تنها کافیست یک مورد را در نظر بگیرید که آیا شما دارید بخشی از فضای سازه را بازسازی و ترمیم میکنید و یا قصد نوسازی و ساخت یک سازه ساختمانی از پایه را دارید ؟!
چسب کاشی خمیری در واقع در حین بازسازی بر روی دیوار و کاشی های قدیمی کار میشود؛ این چسب را بر روی شیشه و انواع سطوح مختلف میتوانید کار کنید؛ پس اگر قصد بازسازی دارید حتما باید از چسب کاشی و سرامیک خمیری استفاده کنید. در ادامه همین مقاله به روش کار کردن چسب کاشی خمیری بر روی سطوح مختلف نیز میپردازیم؛ و اما چسب کاشی پودری که بسیار هم در این صنعت مورد استفاده واقع میشود و از کالاهای پرمصرف در صنعت ساختمانی است. چسب کاشی پودری صرفا به جهت نوسازی استفاده میشود؛ یعنی اگر شما قصد ساخت یک سازه ساختمانی را از پایه دارید حتما باید از چسب کاشی و سرامیک پودری استفاده کنید. چسب کاشی پودری دارای چند مدل متفاوت است که به نسبت فرمولاسیون شرکت تولید کننده به ۲ الی چندین مدل تقسیم میشوند.
چسب کاشی پودری :
- چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی
- چسب کاشی و سرامیک پودری دو جزئی
عمده تفاوت چسب کاشی پودری در همین دو مورد بالا خلاصه شده است. درواقع سیاست اصلی این تقسیم بندی بر این اساس است که شما باتوجه به نیاز خود، هزینه کمتری برای خرید محصول مناسب بکنید. هر دوی این مدل ها درواقع همان چسب های کاشی پودری هستند با تفاوت در کیفیت شان. برخی از شرکت ها با در فرمولاسیون خود مواد و افزودنی ای را از چسب های پودری دو جزئی حذف کرده تا علاوه بر کاهش هزینه، تبدیل به چسب پودری تک جزئی شوند.
چسب کاشی پودری تک جزئی :
همانطور که بالاتر به آن اشاره شد، این نوع از چسب کاشی و سرامیک پودری دارای کیفیت پایین تری به نسب مدل دوجزئی این چسب دارد؛ البته این مورد را هم باید ذکر کنیم که این مسئله به هیچ وجه ارتباطی با کیفیت متریال چسب کاشی و سرامیک پودری ندارد و صرفا کاربردی متفاوت در فضای بخصوصی دارد. برای مثال اگر نیاز بر این باشد که شما محیط کف پارکینگ را سنگ فرش کنید؛ خب مطمئنا خرید یک چسب کاشی پودری با چسبندگی بالا که برای کارکردن سنگ اسلب در نمای ارتفاعات مناسب است مقداری غیر منطقی است؛ چرا که شما نیازی به هزینه کردن و خرید چنین چسبی با کاربرد بالا را ندارید و چسبی جذب کمتر هم به خوبی پاسخگوی کار شماست. در نتیجه شرکتها و کمپانی های تولید کننده چسب کاشی به این فکر افتادند که چسب های کار را به دو دسته تک جزئی و دو جزئی با کاربرد های مختلف تقسیم کنند که باعث شود قیمت خرید برای کاربر، به نسبت سختی و میزان نیاز پروژه بالا برود و کاربر مستلزم به خرید یک چسب با قیمت بالا نباشد.
چسب های کاشی پودری تک جزئی به جهت چسباندن کاشی و موزائیک های سبک که اکثرا برای نما استفاده میشوند صرفا در کف سطح زمین کاربرد دارند. دقت بفرمایید که تنها مصرف این نوع از چسب پودری در کف زمین مجاز است. توانایی چسبندگی و جذب این چسب، به مقداری است که قابلیت چسباندن بر روی سطح دیوار و عمودی را ندارد و صرفا میتواند به خوبی در چسباندن کاشی و موزائیک های سبک در کف زمین مورد مصرف واقع گردد. البته در نظر داشته باشید که کیفیت این نوع محصولات به نسبت فرمولاسیون استفاده شده در تولید چسب توسط شرکت سازنده بسیار متغیر است؛ برای مثال ممکن یک چسب دو جزئی که توسط یک شرکت تولید شده از چسب تک جزئی شرکتی دیگر ضعیف تر باشد. این مورد را در ادامه به خوبی بررسی خواهیم کرد.
چسب کاشی پودری دو جزئی :
چسب های کاشی پودری دو جزئی درواقع همان نسخه تک جزئی هستند که با افزودن برخی مواد و ترکیبات خاص (که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم) افزایش کیفیت یافته اند. توانایی این نوع چسب ها در چسباندن کاشی و سرامیک بر روی کف و دیوار بسیار بالاست. درواقع شما میتوانید از این محصول هم در کف و هم در نما استفاده کنید و انواع سنگ های اسلب، سرامیک های پرسلانی و… را به راحتی بچسبانید. البته باز هم در نظر داشته باشید که منظور ما در اینجا یک چسب کاشی پودری خالص با کیفیت مطلوب میباشد؛ درحالت کلی چسب پودری دو جزئی مناسب برای چسباندن اسلب و سرامیک پرسلان نیز میباشد. قیمت این مدل از جسب پودری کاشی به مراتب بالا تر از نسخه تک جزئی است و این به علت کیفیت، جذب و توانایی چسباندن و نگهداری بالاتر این مدل نسبت به نسخه تک جزئی است.
آموزش کارکردن چسب کاشی خمیری :
چسب کاشی خمیری درواقع یک نوع ملات خمیری آماده به مصرف میباشد؛ همانطور که قبلا هم به آن اشاره شد، چسب کاشی خمیری جهت بازسازی و ترمیم سطوح بر روی کاشی، سرامیک، شیشه و… میچسبد. کیفیت محصول چسب کاشی خمیری بسته به فرمولاسیون ساختار چسب میباشد؛ البته اگر قصد دارید از کیفیت محصول خریداری شده مطمئن شوید، چسب کاشی خمیری باید حالت کشسان ترجیحا سفید رنگ باشد. زمان خشک محصول یکی دیگر از آیتم های نشان دهنده قدرت و کیفیت محصول چسب خمیری است؛ به این گونه که هر اندازه زمان خشک شدن محصول کمتر باشد در نتیجه قدرت چسبندگی و جذب آن بیشتر است.
حال بیایید به چگونگی کار کردن چسب کاشی خمیری بر روی سطوح مختلف بپردازیم؛ در ابتدا سطح زیر کار را از هرگونه آلودگی و چربی پاک نموده و بوسیله تیشه یا سنگ فرز کمی خطوط روی سطح مورد نظر ایجاد نمایید. سپس چسب خمیری را بوسیله کاردک شانه دار به وسعت حداکثر یک متر مربع و ضخامت 4-3 میلیمتر روی دیوار اجرا نموده و در مدت 5-3 دقیقه کاشی خیس شده را روی سطح بچسبانید. کاشی های نصب شده روی دیوار بعد از 24-12 ساعت به استحکام نهایی خود می رسند و بعد از این مدت میتوان بندکشی را شروع نمود که به فاصله دو روز پس از بندکشی سطح مورد نظر قابل استفاده می باشد. دمای مناسب جهت نصب چسب کاشی خمیری 25-5 درجه سانتیگراد می باشد.
نکته بسیار مهم این مسئله اینجاست که میزان مصرف چسب خمیری بستگی به نوع زیرکار و چگونگی برجستگی های پشت کاشی و سرامیک داشته و بطور معمول برابر 3 الی 4 کیلوگرم برای هر مترمربع میباشد.
آموزش کارکردن چسب کاشی پودری :
بالاتر به این مسئله اشاره کردیم که چسب کاشی پودری را میتوانید به جهت چسباندن کاشی، سرامیک، موزائیک و… بر روی سطوح کار کنید. البته باید در نظر داشته باشید که شما تنها زمانی مجاز به استفاده از چسب کاشی پودری هستید که بخواهید یک سازه را از پایه درست کنید و قصد ترمیم یا بازسازی نداشته باشید. کیفیت چسب کاشی پودری مقداری با تشخیص کیفیت محصول چسب خمیری متفاوت است. البته باید خدمتتان عرض کنم که یک بخش را به جهت تشخیص کیفیت چسب های کاشی و سرامیک در ادامه درنظر گرفتهایم و در اینجا تنها به برخی از نکات کلیدی تشخیص کیفیت محصول میپردازیم. در ابتدا اجازه بدهید یکی از تجربیات خودم را بیان کنم؛ از نظر من این روش ساده بسیار کاربردی است و تا ۹۰٪ مواقع پاسخگوی تشخیص کیفیت محصول شماست.
در ابتدا بسته بندی، طرح روی جلد و شکل ظاهری محصول را مشاهده کنید؛ عموما محصول اصل و باکیفیت، ظاهر بسیار زیبا و شکیل نیز دارد؛ اما اگر همچنان خواستید از خرید خود مطمئن شوید باید در ابتدا مجدد زمان خشک شدن محصول را بررسی کنید؛ ضدآب بودن و چند مورد دیگر که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت از دلایل کیفیت بالای محصول چسب کاشی پودری میباشند.
روش اجرا محصول چسب کاشی و سرامیک پودری به این گونه است که در ابتدا باید سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی پاک نموده و در صورت وجود کاشی و سیمان یکدست آن را تیشه ایی نموده و سپس هر 4 کیلو چسب را با یک لیتر آب ترکیب و کاملا مخلوط کنید. با کاردک شیار دار به اندازهی کافی از ملات را در محل و پشت کاشی بصورت یک دست مالیده و در سطح مورد نظر نصب نمایید. میزان مصرف بطور کلی 5-4 کیلوگرم برای هر مترمربع میباشد. دمای مناسب محیط جهت استفاده از چسب پودری پرسلان سفید 35-5 درجه سانتیگراد میباشد.
فرمولاسیون چسب کاشی و سرامیک :
اگر شما در حال مطالعه این مقاله هستید از سه حالت خارج نیست؛ ممکن است شما فروشگاهی باشید که قصد افزودن برندی جدید از محصولات چسب کاشی و سرامیک را وارد فروشگاه خود کنید؛ یا به جهت خرید چسب کاشی و سرامیک برای پروژه موردنظرتان به این منبع مراجعه کردهاید تا یک انتخاب هوشمندانه در خریدتان داشته باشید و یا قصد تولید محصول چسب کاشی و سرامیک را دارید. در هر ضورت این بخش بسیار میتواند به شما کمک کند چرا که در هر حال کشف فرمولاسیون و محتویات درون محصول چسب کاشی میتواند دیدگاه شما را نسبت به این محصول باز تر کند تا در نتیجه با علم تخصصی به بررسی محصول بپردازید.
بسته به برند تولید کننده محصول چسب کاشی و سرامیک ممکن است محتویات درونی آن تغییر کند که البته تمامی آنها را بررسی میکنیم؛ اما بخشی از فرمولاسیون که ثابت و غیرقابل تغییر است، بخش مربوط به پایه آن است.
مقاله ای دیگر تحت عنوان معایب چسب کاشی و سرامیک در خدمت شما عزیزان و همراهان همیشگی رومولو هستیم. ما همواره سعی بر این باور داریم تا بتوانیم کامل ترین منابع اطلاعاتی را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم تا به هنگام خرید محصول موردنظر خود، به هوشمندانه ترین شکل ممکن عمل کنید. در اینجا قصد داریم تا تمام مزایا و معایب استفاده از چسب کاشی و سرامیک را بررسی کرده و در آخر اطلاعات کلی دقیقی از این محصول پرکاربرد داشته باشیم. همانطور که در جریان هستید، درحال حاضر، برندهای بسیاری در بازار ایران درحال تولید چسب کاشی و سرامیک هستند و همین امر موجب سردرگمی کاربران به هنگام خرید محصول میشود؛ ما در اینجا تمام برندهای تولید کننده چسب کاشی و سرامیک را به شما عزیزان معرفی و سپس آنها را از لحاظ قیمت و کیفیت محصول بررسی و مقایسه میکنیم.
دقت داشته باشید که تمام گفته های ما در این مقاله، همانند دیگر مقالهها دارای صحت و بر اساس صداقت کامل نوشته شده اند. ما بسیار خوشحالیم که توانستهایم قدمی کوچک در راستای آگاه سازی افراد در صنعت متریال ساختمانی برداشته و اعتماد و نظر شما عزیزان را جلب کنیم. همین حالا به خانواده بزرگ رومولو بپیوندید و از مطالب، مقالات و محصولات رومولو با تخفیف ویژه بهره مند شوید.
به کامل ترین مرجع آموزشی چسب کاشی و سرامیک خوش آمدید. قرار است در این مقاله تمامی معایب و مشکلات احتمالی استفاده از چسب کاشی پودری را بررسی کنیم؛ توجه داشته باشید که در اینجا ما همواره ملاک را بر اساس صداقت در نظر میگیریم و هرآنچه که واقعا هست را خدمت شما همراهان گرامی و همیشگی رومولو اعلام خواهیم کرد. در انتهای این مقاله شما میدانید کدام محصول از کدام برند تولید کننده برای شما کاربردی است و میتوانید بهترین و هوشمندانه ترین انتخاب را در خرید محصول چسب کاشی و سرامیک پودری خود داشته باشید. در این بخش ما تنها محصولات چسب پودری موجود در بازار را بررسی خواهیم کرد؛ جهت مشاهده باقی مقالات نیز میتوانید به صفحه مقالات مراجعه کرده و یا در انتهای همین نوشته، به مقاله موردنظرتان رجوع کنید. انتخاب محصول باکیفیت و کارآمد به نسبت پروژه شما بسیار حائز اهمیت است؛ این که بدانید کدام محصول را انتخاب کنید بسیار در کار شما رشد و صرفه جویی مالی و زمانی را بهمراه دارد.
برای مثال زمانی که در پروژه ساختمانی تان قصد استفاده از چسب کاشی و سرامیک پودری را دارید، دانستن اینکه کدام محصول محصول برای فضای موردنظر شما مناسب است میتواند در زمان و در هزینه، موجب افزایش سرعت میشود. مجموعه رومولو همواره سعی بر این باور داشته تا بتواند به شما عزیزان و کاربران همیشگی این مجموعه، بهترین انتخاب را معرفی کند؛ متاسفانه بسیاری از فعالان این عرصه صرفا بدنبال فروش اجناس خود میباشند و هیچ به نیاز کاربران دقت نمیکنند، همین امر باعث شده تا مجموعه رومولو این مقاله پر بار را گردآوری کرده و در اختیار شما عزیزان قرار دهد. ما در اینجا ملاک را بر اساس صداقت بنا کردیم و همواره به دنبال ارائه بالاترین کیفیتها به شما عزیزان بودیم. با ما در ادامه همین مقاله همراه باشید.
از رومولو بخواهید : اجازه دهید از همان ابتدا این مسئله را با شما در میان بگذارم؛ شما در طی این مقاله تمامی ناگفتهها و زوایای دنیای چسب کاشی و سرامیک معمولی و یونیزه را مطالعه خواهید کرد؛ در اینجا ما به دلیل استفاده نکردن برخی از برندها را به شما میگوییم و از طرفی برندهای معتبر و باکیفیت را نیز به شما معرفی خواهیم کرد؛ مطمئناً هیچ یک از آن دسته تولید کنندگان و فعالان حوضه متریال ساختمانی که محصول بی کیفیت روانه بازار میکنند از اینکه این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده ایم خوشحال نخواهند شد ولیکن مجموعه رومولو وظیفه خود دانسته تا این اطلاعات را بدون هیچگونه چشم داشتی در اختیار عموم قرار دهد؛ درواقع شما باید از کیفیت محصولی که خریداری میکنید مطلع باشید و بدانید که آیا محصولی که قصد خرید آنرا دارید واقعا همان محصولی است که به شما معرفی میشود ؟!
مجموعه رومولو از سال ۱۳۹۷ برای اولین بار در ایران و خاورمیانه اقدام به تولید مصالح ساختمانی یونیزه تحت لیسانس اروپا نموده است. این امر در افزایش درجه کیفی محصول بسیار دخیل بوده و کیفیت متریال تولید شده را تا ۳پله ارتقاء میبخشد. که حجم مصرف محصول چسب کاشی و سرامیک شما در طی یک پروژه بسیار کاهش مییابد؛ یعنی اگر درحالت عادی سطح زیرین یک سنگ نما به ۴لایه چسب و ۱۲ساعت زمان برای خشک شدن بر روی سطح نیاز داشته باشد، با محصول یونیزه شده این ارقام به نصف یا حتی در برخی شرایط آب و هوایی به کمتر از نصف میرسد که این علت اصلی کاهش قیمت محصول مصرف شده، کاهش وزن ساختمان و کاهش هزینه کارگر میشود.
چسب کاشی و سرامیک پودری
چسب کاشی و سرامیک پودری یکی از بزرگ ترین و مهم ترین دستاوردهای تاریخ صنعت ساختمانی میباشند. این محصول بی نظیر جایگزین نسخه قبلی خود یعنی همان ملات سنتی شده است. در حال حاضر در جهان دیگر از ملات سنتی در پروژههای ساختمانی استفاده نمیشود چرا که با ارتقاء و پیشرفت صنعت کاشی و سرامیک، ملاتهای سنتی دیگر قادر به نگهداری و چسباندن آنها بر روی سطوح مختلف نیستند؛ از همین رو محصول چسب کاشی بصورت کامل در دنیا جایگزین ملات سنتی شده است. حال ما در اینجا قصد داریم ابتدا قبل از هرچیز به بررسی دقیق تر این محصول بپردازیم؛ تاریخچه آنرا بدانیم و از تمام نکات ریز این محصول باخبر شویم. با ما در ادامه همراه باشید.
رشد و پیشرفت تکنولوژی در دهه های اخیر بسیار زیاد بوده است. این رشد تقریبا در تمامی حوضهها انجام شده و در برخی به نقطه اوج خود رسیده است. کشور خودمان، ایران؛ در تمامی حیطهها و بخشهای شغلی دیگر بدون تکنولوژی نمیتوان کاری را پیش برد. در سالهای اخیر تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات به گونهای عمل کرده که دیگر بدون وجود تکنولوژی سپری کردن روز و شب امکان پذیر نیست. این رشد در صنعت ساختمان و متریالهای ساختمانی نیز رخ داده است.
اگر در ۲۰ سال گذشته قصد ساخت یک سازه ساختمانی را داشتید، میبایست به جهت اتصال کاشی و سرامیک ها به سطوح دیوار و کف زمین، از ملات سنتی بهره برداری میکردید. درواقع افرادی که به اصطلاح آنها را استادکار بنا خطاب میکنند، با مخلوط سیمان، آب و ماسه شکسته، به ترکیبی چسبنده میرسیدند که بر اساس هیچ معیار و اندازه مشخصی نبود. فردی که تجربه بیشتری داشت، چسبندگی ملات آن بیشتر بود. با رشد و پیشرفت صنعت کاشی و سرامیک، سرامیک و سنگ هایی با ابعاد و وزن زیادتر تولید شد. دیگر ملاتهای سنتی قادر به چسباندن سنگهای اسلب و سرامیک های پرسلان بر روی دیوار و کف زمین نبودند.
با گذشت زمان؛ استفاده و بهره برداری از سنگ ها و سرامیک های به روز تر که ابعاد و وزن بالا تری نیز داشتند رونق گرفت و به اوج خود رسید. در این میان چسب های کاشی و سرامیک از دو نوع پودری و خمیری متولد شدند. این محصولات چسبندگی بالاتر، مقاوت بیشتر و توانایی نگهداری سنگ ها و سرامیک هایی با ابعاد و وزن بالاتر را به راحتی داشتند. قیمت این محصولات به مراتب مقداری از ملات سنتی بیشتر بود، اما کیفیت و چسبندگی با ۱۰۰برابر قدرت بیشتر را در اختیار مصرف کننده قرار میداد.
انواع چسب کاشی و سرامیک پودری :
چسب کاشی و سرامیک پودری در دنیا به دو دسته تقسیم میشوند. این طبقه بندی هیچ ارتباطی با شرکت سازنده محصول ندارد یا به اصطلاح یک پارامتر جهانی برای چسب سرامیک پودری محسوب میشود که در تمام نقاط دنیا یکسان است. این دو دسته بندی به شرح ذیل میباشد :
- چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی
- چسب کاشی و سرامیک پودری دو جزئی
اما سوالی که پیش میاید اینکه چرا یک محصول را به دو دسته تقسیم بندی میکنند؟!
شاید در ابتدا کمی گیج کننده بنظر برسید ولیکن هیچ نگران نباشید؛ قرار است یکبار برای همیشه تمام اطلاعات موردنیازتان را از این مقاله کسب کنید.
دلیل اصلی این طبقه بندی چسب پودری درواقع به نوع مصرف محصول مرتبط است. یعنی شما اگر قصد داشته باشید تا سرامیک پرسلان را بر روی کف کار کنید باید از یک نوع چسب بخصوص استفاده نمایید؛ از طرفی از قصد استفاده از موزائیک را در کف دارید، میبایست از نوع دیگری از چسب پودری استفاده کنید. البته این مسئله را همینجا درج کنم که استفاده از چسب کاشی پودری تنها بعنوان ساخت یک سازه مورد مصرف قرار میگیرد، نه بازسازی آن. اگر این مورد شما را گیج کرده است و یا میخواهید مطمئن شوید که آیا باید از چسب پودری استفاده نمایید و یا چسب خمیری، پیشنهاد میکنیم از مقاله رومولو دیدن نمایید. ما در این مقاله کلیت چسب کاشی را باز کردیم و بخشی را به استفاده چسب پودری و خمیری اختصاص داده ایم. حتما با مطالعه این مقاله به پاسخ خود دست پیدا خواهید کرد.
برگردیم به بحث اصلی مان؛ دو نوع چسب پودری داریم در بازار داریم که قصد داریم این انواع چسب پودری را بررسی کنیم.
چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی :
محصول چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی درواقع همانطور که از نامش پیداست، یک درجه قدرت چسبندگی و کیفیت پایین ترین نسبت به نمونه دو جزئی خود دارد. البته این اصلا به آن معنا نیست که چسبی که تک جزئی باشد پس محصولی بی کیفیت محسوب میشود؛ خیر.
این محصول تنها به علت کاربرد و نوع کاربری ای که دارد، نیازی به کیفیت بالاتر ندارد؛ درنتیجه برای اینکه قیمت خرید برای مصرف کنندگان مناسب باشد، کاربران میتوانند از نوع تک جزئی با کمی چسبندگی پایین تر استفاده کنند. نکته قابل توجه در چسب پودری تک جزئی کاربرد آن است؛ شما تنها مجاز به استفاده از این چسب در کف هستید؛ درواقع این محصول قادر به چسباندن سرامیک و کاشی به دیوار و نمای ساختمان نیست و تنها قابلیت چسبندگی در کف را دارد. البته این مورد را هم باید درنظر داشته باشید که نباید از کاشی و سرامیک هایی با ابعاد بالا و سنگین هنگام مصرف چسب تک جزئی استفاده نمایید. شما قادرید انواع موزائیک و کاشی های کم وزن را در کف با این محصول کار کنید.
درنظر داشته باشید به علت قدرت چسبندگی محصول تک جزئی، بهتر است اگر قصد استفاده از آن را در محیط در مجاورت آب دارید ( برای مثال استخر، جکوزی و… ) حتما از چسب عایق بندی بر روی سطح کاشی جهت جلوگیری از نفوذ آب به درون چسب استفاده نمایید؛ البته بهتر است از چسب تک جزئی در محیطهایی که در مجاورت مستقیم با آب هستند استفاده نکنید.
چسب کاشی پودری دو جزئی :
محصول چسب کاشی پودری دو جزئی درواقع نسخه قوی تر شده و باکیفیت تری میباشد. شما با این محصول قادرید تمام کاشی و سرامیکها را با ابعاد و سایزهای مختلف در هر کجا که قصد دارید، نصب نمایید. میتوانید سرامیک های پرسلان را بر روی سطوح دیوار نمای بیرونی و.. ساختمان بچسبانید و هیچ نگران جذب و چسبندگی آن نباشید. البته در ارتباط با چسبندگی محصول بخشی از آن مربوط به روش چسباندن است که در ادامه به شما بصورت کامل روش صحیح و استاندارد مصرف چسب کاشی را توضیح خواهیم داد. توانایی این نوع چسب ها در چسباندن کاشی و سرامیک بر روی کف و دیوار بسیار بالاست. درواقع شما میتوانید از این محصول هم در کف و هم در نما استفاده کنید و انواع سنگ های اسلب، سرامیک های پرسلانی و… را به راحتی بچسبانید. البته باز هم در نظر داشته باشید که منظور ما در اینجا یک چسب کاشی پودری خالص با کیفیت مطلوب میباشد؛ درحالت کلی چسب پودری دو جزئی مناسب برای چسباندن اسلب و سرامیک پرسلان نیز میباشد. قیمت این مدل از چسب پودری کاشی به مراتب بالا تر از نسخه تک جزئی است و این به علت کیفیت، جذب و توانایی چسباندن و نگهداری بالاتر این مدل نسبت به نسخه تک جزئی است.
درباره ما:
رومولو با تجربه ای چندین ساله در تولید چسب بتن، انواع چسب عایق و انواع رنگ های سیلیکونی مانند رنگ سیلیکونی سفید ، رنگ سیلیکونی مشکی است که از دیگر محصولات پر فروش ما می توان به چسب کاشی پودری اسلب و یا چسب کاشی پودری پرسلان است.
علاوه بر آن شما می توانید برای مشاهده محصولات چسب آب بندی، انواع پودر بندکشی پلاس و یا خمیر درزگیری به لینک های مربوطه مراجعه کنید.