ما در اینجا سعی داریم تا کامل ترین منبع اطلاعاتی چسب کاشی و سرامیک را برایتان را گرد آوریم. در اینجا از ابتدا به بررسی و مقایسه میان محصولات برندهای تولید کننده می‌پردازیم، به تمامی سوالات در این زمینه پاسخ می‌دهیم، فرمول ساخت محصول چسب کاشی و سرامیک را مورد بررسی قرارداده و در ادامه به بررسی ناگفته های این صنعت و چند مورد  دیگر می‌پردازیم. در این مقاله شما نکات و مراحلی را برای اولین بار مشاهده خواهید کرد که پاسخگوی ۱۰۰٪ نیازهای شما می‌باشد. شما با مطالعه این مقاله تبدیل به یک متخصص در حوضه چسب کاشی و سرامیک خواهید شد که این امر در انتخاب هوشمندانه یک محصول چسب کاشی و سرامیک بسیار موثر است.
  • امیر حبیبی
  • انتشار: 2020-04-19
  • آپدیت: 2020-10-08
  • بازدید: 2740
چسب کاشی و سرامیک مقدمه چسب کاشی چیست پس از ملات سنتی عایق بندی کاشی و سرامیک ناگفته های چسب به نام خدا به کامل ترین منبع اطلاعاتی آموزشی چسب کاشی و سرامیک خوش آمدید. در انتهای این مقاله شما با صفر تا صد چسب کاشی و سرامیک آشنا شده و به راحتی می‌توانید یک خرید هوشمندانه و انتخابی برتر در میان برندهای تولید کننده چسب کاشی و سرامیک موجود در بازار داشته باشید. انتخاب محصول باکیفیت و کارآمد به نسبت پروژه و کار شما بسیار مهم است، این که بدانید کدام محصول را انتخاب کنید چه در فروش و چه در مصرف حائز اهمیت می‌باشد. برای مثال زمانی که در پروژه ساختمانی تان قصد استفاده از چسب کاشی پودری را دارید، دانستن اینکه کدام محصول برای فضای موردنظر شما مناسب است می‌تواند در زمان و در هزینه، موجب افزایش سرعت می‌شود. پیش آمده که در پروژه های ساختمانی، افراد به علت عدم دانش کافی در ارتباط با محصول خریداری شده، چسب کاشی تک جزئی را بر روی دیوار کار کرده‌اند که پس از مدت کوتاهی کاشی از جای خود کنده شده و به زمین افتاده است. البته اگر با این اصطلاحات هنوز آشنایی ندارید هیچ نگران نباشید؛ زیرا که ما در این مقاله از صفر تا صد این صنعت را برای شما شرح می‌دهیم تا تمامی افراد با دانش های متفاوت بتوانند از محتوای آن بهره مند شوند. از رومولو بخواهید : اجازه دهید از همان ابتدا این مسئله را با شما در میان بگذارم؛ درواقع در طی این مقاله شما مطالبی را مطالعه خواهید کرد که تمامی ناگفته ها از دنیای چسب کاشی و سرامیک می‌باشد، مطمئناً هیچ یک از آن دسته تولید کنندگان متریال ساختمانی که محصول بی کیفیت روانه بازار می‌کنند از اینکه این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده ایم خوشحال نخواهند شد ولیکن مجموعه رومولو وظیفه خود دانسته تا این اطلاعات را بصورت کاملا رایگان در اختیار عموم قرار دهد؛ درواقع شما باید از کیفیت محصولی که خریداری می‌کنید مطلع باشید و بدانید که آیا محصولی که قصد خرید آنرا دارید واقعا همان محصولی است که به شما معرفی می‌شود ؟! مجموعه رومولو از سال ۱۳۹۷ برای اولین بار در ایران و خاورمیانه اقدام به تولید مصالح ساختمانی یونیزه تحت لیسانس اروپا نموده است. این امر در افزایش درجه کیفی محصول بسیار دخیل بوده و کیفیت متریال تولید شده را تا ۳پله ارتقاء می‌بخشد. که حجم مصرف محصول چسب کاشی و سرامیک شما در طی یک پروژه بسیار کاهش می‌یابد؛ یعنی اگر درحالت عادی سطح زیرین یک سنگ نما به ۴لایه چسب و ۱۲ساعت زمان برای خشک شدن بر روی سطح نیاز داشته باشد، با محصول یونیزه شده این ارقام به نصف یا حتی در برخی شرایط آب و هوایی به کمتر از نصف می‌رسد که این علت اصلی کاهش قیمت محصول مصرف شده، کاهش وزن ساختمان و کاهش هزینه کارگر می‌شود. مشاهده محصولات یونیزه بخش اول

چسب کاشی و سرامیک چیست ؟!

چسب های کاشی و سرامیک یکی دیگر از دستاوردهای نوین در صنعت سازه های ساختمانی است که امروزه در بسیاری پروژه‌های کوچک و بزرگ از آن به جای ملات‌های استفاده می‌کنند؛ کاربرد آن بسیار راحت تر بوده و به گونه‌ای یک نوع ملات آماده جهت چسباندن کاشی و سرامیک بر روی سطوح مختلف می‌باشد. چسب های کاشی و سرامیک در انواع مدل های مختلف توسط تولیدکنندگان بسیاری عرضه می‌شود که هرکدام بسته به نوع مدل، قیمت، کیفیت و توانایی چسباندن کاشی و سرامیک های مختلف را بر روی انواع سطوح دارند. چسب کاشی و سرامیک با رشد و پیشرفت تکنولوژی طی سال‌های اخیر صنایع مختلف دچار دگرگونی شدیدی شدند. برای مثال برای سهولت، امنیت و آرامش بشر در حین تردد جاده‌ای، تکنولوژی ماشین‌های هوشمند خودران روانه بازار شد و چندین مثال که تحولات صنایع را به لطف پیشرفت تکنولوژی در جهان نشان می‌دهد. صنعت ساختمان و سازه های ساختمانی نیز از این رشد جا نمانده و روز به روز دچار تحولات بسیار عظیمی در جهان ‌می‌شود. درحال حاضر به لطف سازه های مکانیکی دسترسی به بالاترین و دورترین نقاط برج ها برای تعمیر و نگهداری بسیار راحت شده است و یا دیگر با وجود چسب های عایق بندی نیازی به تخریب دیوار برای لوله ترکیده زیر ایزوگام نیست؛ چون پایه چسب عایق بندی همان آب است که به راحتی با یکدست اسید پاک شده و مجدد به سهولت تمام پس از تعمیر لوله مایع عایق بندی قابل اجراست. یکی دیگر از بخش های صنعت ساختمانی که دچار تحول و رشد بسیار شده است، بخش مربوط به چسب کاشی و سرامیک است.

انواع چسب کاشی و سرامیک :

ابتدایی ترین بحثی که باید در این مقاله به آن بپردازیم انواع چسب های کاشی و سرامیک هستند. شاید ندانید ولی اگر شما در یک مرحله قصد کار کردن سنگ پرسلانی را بر روی نمای دیوار ساختمان خود داشته باشید و در مرحله دیگر بخواهید موزائیک را بر روی کف زمین کار کنید در دو حالت بوجود آمده به دو چسب با خصوصیات متفاوت نیاز دارید. همچنین این امر برای ترمیم، بازسازی و نوسازی نیز مطرح است.
  • چسب کاشی پودری
  • چسب کاشی خمیری
در حالت کلی چسب های کاشی و سرامیک به دو دسته پودری و خمیری تقسیم بندی می‌شوند. تفکیک کاربرد این دو از هم بسیار ساده است، تنها کافیست یک مورد را در نظر بگیرید که آیا شما دارید بخشی از فضای سازه را بازسازی و ترمیم می‌کنید و یا قصد نوسازی و ساخت یک سازه ساختمانی از پایه را دارید ؟! چسب کاشی خمیری در واقع در حین بازسازی بر روی دیوار و کاشی های قدیمی کار می‌شود؛ این چسب را بر روی شیشه و انواع سطوح مختلف می‌توانید کار کنید؛ پس اگر قصد بازسازی دارید حتما باید از چسب کاشی و سرامیک خمیری استفاده کنید. در ادامه همین مقاله به روش کار کردن چسب کاشی خمیری بر روی سطوح مختلف نیز می‌پردازیم؛ و اما چسب کاشی پودری که بسیار هم در این صنعت مورد استفاده واقع می‌شود و از کالاهای پرمصرف در صنعت ساختمانی است. چسب کاشی پودری صرفا به جهت نوسازی استفاده می‌شود؛ یعنی اگر شما قصد ساخت یک سازه ساختمانی را از پایه دارید حتما باید از چسب کاشی و سرامیک پودری استفاده کنید. چسب کاشی پودری دارای چند مدل متفاوت است که به نسبت فرمولاسیون شرکت تولید کننده به ۲ الی چندین مدل تقسیم می‌شوند.

چسب کاشی پودری :

  • چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی
  • چسب کاشی و سرامیک پودری دو جزئی
عمده تفاوت چسب کاشی پودری در همین دو مورد بالا خلاصه شده است. درواقع سیاست اصلی این تقسیم بندی بر این اساس است که شما باتوجه به نیاز خود، هزینه کمتری برای خرید محصول مناسب بکنید. هر دوی این مدل ها درواقع همان چسب های کاشی پودری هستند با تفاوت در کیفیت شان. برخی از شرکت ها با در فرمولاسیون خود مواد و افزودنی ای را از چسب های پودری دو جزئی حذف کرده تا علاوه بر کاهش هزینه، تبدیل به چسب پودری تک جزئی شوند.
چسب کاشی و سرامیک تک جزئی
چسب کاشی و سرامیک پودری تک جزئی
چسب کاشی پودری تک جزئی :
همانطور که بالاتر به آن اشاره شد، این نوع از چسب های کاشی و سرامیک دارای کیفیت پایین تری به نسب مدل دوجزئی این چسب دارد؛ البته این مورد را هم باید ذکر کنیم که این مسئله به هیچ وجه ارتباطی با کیفیت متریال چسب کاشی و سرامیک پودری ندارد و صرفا کاربردی متفاوت در فضای بخصوصی دارد. برای مثال اگر نیاز بر این باشد که شما محیط کف پارکینگ را سنگ فرش کنید؛ خب مطمئنا خرید یک چسب کاشی پودری با چسبندگی بالا که برای کارکردن سنگ اسلب در نمای ارتفاعات مناسب است مقداری غیر منطقی است؛ چرا که شما نیازی به هزینه کردن و خرید چنین چسبی با کاربرد بالا را ندارید و چسبی جذب کمتر هم به خوبی پاسخگوی کار شماست. در نتیجه شرکت‌ها و کمپانی های تولید کننده چسب کاشی به این فکر افتادند که چسب های کار را به دو دسته تک جزئی و دو جزئی با کاربرد های مختلف تقسیم کنند که باعث شود قیمت خرید برای کاربر، به نسبت سختی و میزان نیاز پروژه بالا برود و کاربر مستلزم به خرید یک چسب با قیمت بالا نباشد. چسب های کاشی پودری تک جزئی به جهت چسباندن کاشی و موزائیک های سبک که اکثرا برای نما استفاده می‌شوند صرفا در کف سطح زمین کاربرد دارند. دقت بفرمایید که تنها مصرف این نوع از چسب پودری در کف زمین مجاز است. توانایی چسبندگی و جذب این چسب، به مقداری است که قابلیت چسباندن بر روی سطح دیوار و عمودی را ندارد و صرفا می‌تواند به خوبی در چسباندن کاشی و موزائیک های سبک در کف زمین مورد مصرف واقع گردد. البته در نظر داشته باشید که کیفیت این نوع محصولات به نسبت فرمولاسیون استفاده شده در تولید چسب توسط شرکت سازنده بسیار متغیر است؛ برای مثال ممکن یک چسب دو جزئی که توسط یک شرکت تولید شده از چسب تک جزئی شرکتی دیگر ضعیف تر باشد. این مورد را در ادامه به خوبی بررسی خواهیم کرد.
چسب کاشی پودری دو جزئی :
چسب های کاشی پودری دو جزئی درواقع همان نسخه تک جزئی هستند که با افزودن برخی مواد و ترکیبات خاص (که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم) افزایش کیفیت یافته اند. توانایی این نوع چسب ها در چسباندن کاشی و سرامیک بر روی کف و دیوار بسیار بالاست. درواقع شما می‌توانید از این محصول هم در کف و هم در نما استفاده کنید و انواع سنگ های اسلب، سرامیک های پرسلانی و… را به راحتی بچسبانید. البته باز هم در نظر داشته باشید که منظور ما در اینجا یک چسب کاشی پودری خالص با کیفیت مطلوب می‌باشد؛ درحالت کلی چسب پودری دو جزئی مناسب برای چسباندن اسلب و سرامیک پرسلان نیز می‌باشد. قیمت این مدل از جسب پودری کاشی به مراتب بالا تر از نسخه تک جزئی است و این به علت کیفیت، جذب و توانایی چسباندن و نگهداری بالاتر این مدل نسبت به نسخه تک جزئی است.
چسب کاشی و سرامیک پرسلان
چسب کاشی و سرامیک پودری تک دوجزئی

آموزش کارکردن چسب کاشی خمیری :

چسب کاشی خمیری درواقع یک نوع ملات خمیری آماده به مصرف می‌باشد؛ همانطور که قبلا هم به آن اشاره شد، چسب کاشی خمیری جهت بازسازی و ترمیم سطوح بر روی کاشی، سرامیک، شیشه و… می‌چسبد. کیفیت محصول چسب کاشی خمیری بسته به فرمولاسیون ساختار چسب می‌باشد؛ البته اگر قصد دارید از کیفیت محصول خریداری شده مطمئن شوید، چسب کاشی خمیری باید حالت کشسان ترجیحا سفید رنگ باشد. زمان خشک محصول یکی دیگر از آیتم های نشان دهنده قدرت و کیفیت محصول چسب خمیری است؛ به این گونه که هر اندازه زمان خشک شدن محصول کمتر باشد در نتیجه قدرت چسبندگی و جذب آن بیشتر است. حال بیایید به چگونگی کار کردن چسب کاشی خمیری بر روی سطوح مختلف بپردازیم؛ در ابتدا سطح زیر کار را از هرگونه آلودگی و چربی پاک نموده و بوسیله تیشه یا سنگ فرز کمی خطوط روی سطح مورد نظر ایجاد نمایید. سپس چسب خمیری را بوسیله کاردک شانه دار به وسعت حداکثر یک متر مربع و ضخامت 4-3 میلیمتر روی دیوار اجرا نموده و در مدت 5-3 دقیقه کاشی خیس شده را روی سطح بچسبانید. کاشی های نصب شده روی دیوار بعد از 24-12 ساعت به استحکام نهایی خود می رسند و بعد از این مدت میتوان بندکشی را شروع نمود که به فاصله دو روز پس از بندکشی سطح مورد نظر قابل استفاده می باشد. دمای مناسب جهت نصب چسب کاشی خمیری 25-5 درجه سانتیگراد می باشد. نکته بسیار مهم این مسئله اینجاست که میزان مصرف چسب خمیری بستگی به نوع زیرکار و چگونگی برجستگی های پشت کاشی و سرامیک داشته و بطور معمول برابر 3 الی 4 کیلوگرم برای هر مترمربع میباشد.

آموزش کارکردن چسب کاشی پودری :

بالاتر به این مسئله اشاره کردیم که چسب کاشی پودری را می‌توانید به جهت چسباندن کاشی، سرامیک، موزائیک و… بر روی سطوح کار کنید. البته باید در نظر داشته باشید که شما تنها زمانی مجاز به استفاده از چسب کاشی پودری هستید که بخواهید یک سازه را از پایه درست کنید و قصد ترمیم یا بازسازی نداشته باشید. کیفیت چسب کاشی پودری مقداری با تشخیص کیفیت محصول چسب خمیری متفاوت است. البته باید خدمتتان عرض کنم که یک بخش را به جهت تشخیص کیفیت چسب های کاشی و سرامیک در ادامه درنظر گرفته‌ایم و در اینجا تنها به برخی از نکات کلیدی تشخیص کیفیت محصول می‌پردازیم. در ابتدا اجازه بدهید یکی از تجربیات خودم را بیان کنم؛ از نظر من این روش ساده بسیار کاربردی است و تا ۹۰٪ مواقع پاسخگوی تشخیص کیفیت محصول شماست. در ابتدا بسته بندی، طرح روی جلد و شکل ظاهری محصول را مشاهده کنید؛ عموما محصول اصل و باکیفیت، ظاهر بسیار زیبا و شکیل نیز دارد؛ اما اگر همچنان خواستید از خرید خود مطمئن شوید باید در ابتدا مجدد زمان خشک شدن محصول را بررسی کنید؛  ضدآب بودن و چند مورد دیگر که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت از دلایل کیفیت بالای محصول چسب کاشی پودری می‌باشند. روش اجرا محصول چسب کاشی پودری به این گونه است که در ابتدا باید سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی پاک نموده و در صورت وجود کاشی و سیمان یکدست آن را تیشه ایی نموده و سپس هر 4 کیلو چسب را با یک لیتر آب ترکیب و کاملا مخلوط کنید. با کاردک شیار دار به اندازه‌ی کافی از ملات را در محل و پشت کاشی بصورت یک دست مالیده و در سطح مورد نظر نصب نمایید. میزان مصرف بطور کلی 5-4 کیلوگرم برای هر مترمربع میباشد. دمای مناسب محیط جهت استفاده از چسب پودری پرسلان سفید 35-5 درجه سانتیگراد می‌باشد.
چسب کاشی و سرامیک
چسب کاشی و سرامیک پودری تک دوجزئی

فرمولاسیون چسب کاشی و سرامیک :

اگر شما در حال مطالعه این مقاله هستید از سه حالت خارج نیست؛ ممکن است شما فروشگاهی باشید که قصد افزودن برندی جدید از محصولات چسب کاشی و سرامیک را وارد فروشگاه خود کنید؛ یا به جهت خرید چسب کاشی و سرامیک برای پروژه موردنظرتان به این منبع مراجعه کرده‌اید تا یک انتخاب هوشمندانه در خریدتان داشته باشید و یا قصد تولید محصول چسب کاشی و سرامیک را دارید. در هر ضورت این بخش بسیار می‌تواند به شما کمک کند چرا که در هر حال کشف فرمولاسیون و محتویات درون محصول چسب کاشی می‌تواند دیدگاه شما را نسبت به این محصول باز تر کند تا در نتیجه با علم تخصصی به بررسی محصول بپردازید. بسته به برند تولید کننده محصول چسب کاشی و سرامیک ممکن است محتویات درونی آن تغییر کند که البته تمامی آنها را بررسی می‌کنیم؛ اما بخشی از فرمولاسیون که ثابت و غیرقابل تغییر است، بخش مربوط به پایه آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *